Sök jobb

Rekryteringsprocessen i korthet

 • Fyll i ansökan

  I din ansökan vill vi att du berättar om dina tidigare erfarenheter av arbete inom förskola. Fyll enkelt i din ansökan här. Vi ser fram emot att läsa den!

 • Personlig intervju

  Nästa steg är en personlig intervju där vi får höra mer om din tankar kring pedagogik, rollen som förskolepedagog och dina tidigare erfarenheter. Vi vill lära känna dig!

 • Skriv kontrakt

  Efter intervjun får du besked om din anställning. När du skrivit kontrakt är du klar för att börja arbeta ute hos våra förskolekunder i Stockholm.

 • Kompetensutveckling

  Som anställd hos oss får du kontinuerlig fortbildning genom kurser och workshops både på individuell nivå och tillsammans med dina Qvalitetspoolenkollegor.

Möt några av våra pedagoger

Därför ska du välja Qvalitetspoolen

Ett flexibelt och tryggt jobb på dina villkor

Du får fokusera på barngruppen och det pedagogiska arbetet

Som anställd pedagog hos oss får du fokusera fullt ut på barnen och den pedagogiska verksamheten. Vi erbjuder dig ett flexibelt, tryggt och utvecklande jobb. Du får en trygg anställning, avtalsenlig lön och du är givetvis ansvarsförsäkrad. På Qvalitetspoolen är vi specialister på förskola. Hos oss står alltid den pedagogiska kvaliteten och barnets bästa i fokus. Därför anställer och rekryterar vi bara behöriga förskollärare och barnskötare – det gör oss unika. Vi har verksamhet i Stockholm.

 

Du får fortbildning, friskvård och personlig omtanke

Vårt mål är att kunna erbjuda förskolorna i Stockholm de allra bästa pedagogerna. För att uppnå bästa kvalitet och långsiktighet vill vi att Qvalitetspoolens pedagoger ska stanna länge hos oss. Därför satsar vi på fortbildning, kompetensutveckling och friskvård. För oss är också den personlig omtanke alltid i fokus och vi eftersträvar att skapa en positiv anda och gruppkänsla. Vår bokningsavdelning är liten och personlig och vi känner våra anställda väl. Vi ser till att du som anställd hos oss får uppdrag hos våra kunder i Stockholm som du trivs med och som passar just dig.

Frågor och svar

Här får du svar på vanliga frågor

Här loggar du in för att ändra eller uppdatera dina personliga uppgifter och samtycke.

Logga in här

Mån-tors kl. 6.30-18, fre kl. 6.30-17.

Du når oss via:
Telefon: 08-735 33 03
Mejl: info@www.qvalitetspoolen.se

Vi är verksamma i Stockholmsregionen.

Förskolorna är enligt lag skyldiga att kontrollera alla pedagogers utdrag ur belastningsregistret. Nedan finns en länk till polisens hemsida där du redan nu kan beställa belastningsregistret för Förskoleverksamhet/Skola/Skolbarnomsorg.

Begäran om utdrag ur Polisens belastningsregister

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag. Auktorisationen är en trygghet och kvalitetssäkring för våra kunder, anställda och övriga intressenter. Det ställs höga krav på ett företag för att kunna få och behålla en auktorisation. Auktorisationen intygar bland annat att Qvalitetspoolen:

 • Följer Bemanningsföretagens etiska riktlinjer
 • Har en fastställd jämställdhetsplan
 • Har en omfattande ansvarsförsäkring
 • Har tecknat kollektivavtal
 • Följer och håller sig à jour gällande lagar och regler i bemanningsbranschen och på arbetsmarknaden

Vad du får för lön beror på din ålder, utbildning och erfarenhet. Väl på intervjun berättar vi vilken lön vi kan erbjuda dig. Qvalitetspoolen är ett auktoriserat bemanningsföretag och vi erbjuder våra anställda bra arbetsvillkor, avtalsenlig lön och pension. Vi har kollektivavtal med Lärarförbundet, Lärarnas riksförbund och LO förbunden.

För arbete i vår vikariepool i Stockholm vill vi att du är behörig förskollärare, behörig barnskötare eller har annan pedagogisk utbildning.

Vi vet hur viktig personalens kompetens är, därför avsätter vi mycket tid för att hitta och anställa rätt medarbetare. Vårt mål är att kunna erbjuda Stockholms förskolor de allra bästa pedagogerna. För att uppnå bästa kvalitet och långsiktighet vill vi att Qvalitetspoolens pedagoger ska stanna länge hos oss. Därför satsar vi på fortbildning, friskvård och personlig omtanke som skapar en positiv anda och en gruppkänsla. Förskolorna anlitar oss vid såväl endagsuppdrag som längre uppdrag. Som anställd hos oss är du ansvarsförsäkrad.

Vi jobbar med ca 150 förskolor i Stockholmsområdet. Våra kunder finns i såväl kommunala som fria verksamheter inom förskola. Vilka förskolor just du jobbar på kommer vi överens om gemensamt.

När vi frågar våra anställda varför de har valt att börja jobba hos Qvalitetspoolen får vi ofta höra att vi:

 • Bryr oss om alla våra anställda och är personliga och familjära
 • Ger möjlighet till kompetensutveckling genom våra fortbildningar på kvällstid
 • Vi erbjuder bra villkor och ett generöst friskvårdsbidrag
 • Finns tillgängliga för att ge våra anställda stöttning och coachning när det behövs
 • Är bra på att skapa gemenskap och sammanhållning genom olika aktiviteter för våra anställda pedagoger

På Qvalitetspoolen är vi specialister på förskola. Hos oss står alltid den pedagogiska kvaliteten och barnets bästa i fokus. För oss är varje dag lika viktig. Förskolan lägger grunden för barnens framtid. Därför anställer och rekryterar vi bara behöriga förskollärare och barnskötare – det gör oss unika.

Som anställd pedagog hos oss erbjuder vi dig ett flexibelt, tryggt och utvecklande jobb. Vår bokningsavdelning är liten och personlig och ser till att du får uppdrag som du trivs med och som passar just dig. Vi har verksamhet i Stockholm.

Kortfattat innehåller vår rekryteringsprocess följande steg:

 • Genomgång av ansökan och CV
 • Personlig intervju på vårt kontor
 • Besked om anställning

Blir du anställd kan du börja omgående under förutsättning att vi fått ditt utdrag ur polisens brottsregister.