Kontakta oss för offert

Vi hjälper er att rekrytera behöriga pedagoger

Att rekrytera en pedagog för fast anställning på förskola är en lång och krävande process. En felrekrytering kan få stora och dyra konsekvenser. Genom att låta Qvalitetspoolen ta hand om rekryteringen frigör du värdefull tid och energi till annat. Vi är proffs på rekrytering av förskolepedagoger och hjälper till med hela eller delar av rekryteringsprocessen. Du väljer själv hur involverad du vill vara.

Tack vare vårt breda kontaktnät och vår kandidatbas har vi stora möjligheter att hitta just den förskollärare eller barnskötare som du söker. Vår långa erfarenhet från förskolans värld ger oss unik kunskap och erfarenhet av att hitta kandidater med rätt kompetens och personlighet.

Rekryteringsprocessen

Så funkar det

 • 1. Behov & Kravprofil

  Tillsammans med en av våra rekryterare definierar ni en kravprofil för den aktuella tjänsten. Kravprofilen utgår från formella krav på kompetens och innehåller också personliga egenskaper.

 • 2. Kandidat & urval

  Annons sammanställs och publiceras på vår hemsida och andra relevanta jobbkanaler. Sökning av kandidater görs parallellt i vår CV-databas. Urval görs bland inkomna ansökningar.

 • 3. Intervju & tester

  Utvalda kandidater intervjuas av vår rekryterare. Vid önskemål görs även personlighets- och färdighetstester på aktuella kandidater. Referenstagning genomförs.

 • 4. Slutkandidat & avtal

  Slutkandidater presenteras och bokas på intervju hos kunden. Därefter tas beslut om vem som ska erbjudas anställning. Uppföljning med kund/kandidater görs vid avslutad rekrytering.

Rekrytering med garanti

Vi arbetar efter välbeprövade och kvalitetssäkrade processer. För oss är det självklart att du ska vara nöjd med oss som samarbetspartner och med den person som du anställer. För alla rekryteringar gäller vår fyra månaders rekryteringsgaranti som gör att du tryggt kan anställa pedagogen under en prövotid utan ekonomiska bakslag.

Fem skäl att välja oss vid rekrytering:

 1. Vi är specialister på rekrytering och bemanning till förskola
 2. Vi ger dig professionell hjälp med hela eller delar av rekryteringsprocessen
 3. Vi ser till att du får mer tid att fokusera på den pedagogiska kärnverksamheten
 4. Vi kombinerar traditionell rekrytering med att aktivt söka upp kandidater genom vårt breda kontaktnät och vår kandidatbas
 5. Vi har många nöjda referenskunder. Vi ser till att du blir nöjd, annars har vi omfattande garantier.