Möt vår pedagog Anders!

Hur skulle du beskriva Qvalitetspoolen som arbetsgivare?
Qvalitetspoolen är en bra arbetsgivare. Om jag undrar över något så får jag snabbt respons från administrationen/ledningen.

Varför började du jobba som förskollärare på Qvalitetspoolen?
Jag började på Qvalitetspoolen efter att ha jobbat i många år som förskollärare. jag tycker att dokumentation/administration stjäl för mycket tid från arbetet i barngrupp. Som jag arbetar nu så kan jag fullt ut koncentrera mig på barnen/barngruppen samt förhoppningsvis också dela med mig av mina kunskaper/erfarenheter. Det är roligt och omväxlande att arbeta på detta sätt. man lär sig nya saker hela tiden genom att få se hur det är på olika förskolor. För mig har det inneburit en nytändning i jobbet. Jag trivs ju mycket bra med att arbeta som förskollärare, annars hade jag inte gjort det i dryga trettio år.

Vad gjorde du innan du började jobba på Qvalitetspoolen?
Innan jag började på Qvalitetspoolen arbetade jag som förskollärare i ca 30 år. 

Vad skulle du säga till någon som funderar på att bli behörig förskollärare/ barnskötare?
Till de som vill söka sig till utbildning som förskollärare/barnskötare kan jag säga att det är en mycket utvecklande utbildning för dig själv som person. Ett yrke väntar som erbjuder stor variation och oändliga utmaningar och spännande möten!